Image alt text (optional)

NURON BY HILTI: ELF AWARDS OP PRESTIGIEUZE DESIGNWEDSTRIJDEN 2024

Schaan (FL) - 23 mei 2024 - Hilti’s Nuron machines werden nogmaals bekroond voor hun ontwerp en functionaliteit en mochten op de prestigieuze designwedstrijden Red Dot en iF Design in totaal elf awards in ontvangst nemen. Hilti’s Nuron machines kregen in de categorie elektrisch gereedschap zeven Red Dot- en vier iF Design-awards uitgereikt.

Het 22 V snoerloos Nuron platform getuigt van Hilti's onwrikbare inzet om in zijn klasse de beste prestaties, ergonomie en gebruikerservaring te leveren. Deze machines, die in de plaats komen van de traditionele machines met snoer en op benzine, vertegenwoordigen een opmerkelijke vooruitgang in de wijze waarop bouwvakkers en vaklui hun werk uitvoeren. Ze vergemakkelijken het werk terwijl ze een optimale productiviteit en een hoge veiligheid waarborgen. Het Nuron platform ondersteunt meer dan 100 machines, inclusief boor- en schroefmachines, zagen, slijpers en schuurmachines, betontrilnaden en breekhamers.

"De klantwaarde en -ervaring verbeteren, staat centraal in onze handelsstrategie," zegt Stephan Niehaus, global Head of Corporate Product Design. "De uitreiking van de Red Dot- en iF Design-awards is niet alleen een grote eer, maar weerspiegelt ook ons streven om de grenzen van design en ergonomie te verleggen door de meest gebruikersvriendelijke machines op de markt te brengen."

"Terwijl we dit succes vieren, moeten we ook de belangrijke rol erkennen van klantfeedback in het ontwerp van onze producten," zegt Ewald Kaluscha, global VP of Marketing voor de businessunit elektrisch gereedschap en toebehoren. "We innoveren door te focussen op de behoeften van onze klanten en deze awards bevestigen onze strategie en inspireren ons om op hetzelfde elan door te gaan."

Deze awards, uitgereikt door gerenommeerde organisaties zoals Red Dot en iF Design, benadrukken niet alleen onze inzet voor uitmuntendheid, maar wijzen ook op toekomstige ontwikkelingen die de bouwsector nog meer voordelen kunnen opleveren.

De Red Dot- en iF Design-awards worden al meer dan 70 jaar erkend als keurmerken van een uitzonderlijke ontwerpkwaliteit en bekronen producten die functionaliteit met succes weten te paren aan esthetiek.

HOOGTEPUNTEN VAN DE AWARDS:

Bekroond in de categorie "Best of the Best":

  • SC 6ML-22 en SC 4MR-22 als productfamilie: cirkelzagen

Andere:

  • SID 4-22: compacte slagschroefmachine
  • SF 10W-22: schroefboormachine 
  • TE 50-22: combihamer
  • PM 50 MG-22: multilijnlaser
  • SB 6-22: bandzaag
  • SIW 4R-22: haakse slagmoersleutel en SID 4R-22 haakse slagschroefmachine 

iF Design-Awards:

  • TE 50-22: combihamer
  • SC 6ML: cirkelzaag voor metaal en SC 4MR-22: cirkelzaag voor metaal
  • SID 4-22: slagschroefmachine
  • SF 10W-22: schroefboormachine

Over Hilti Group

Hilti Group ondersteunt de bouwsector wereldwijd met technologisch toonaangevende producten, systemen, software en diensten. Met zowat 34.000 medewerkers in meer dan 120 landen staat het bedrijf directe klantrelaties, kwaliteit en innovatie voor.  In 2023 tekende Hilti een jaarlijkse omzet op van nagenoeg 6,5 miljard CHF. Het hoofdkantoor van Hilti Group is sinds zijn oprichting in 1941 gevestigd in Schaan, Liechtenstein. Het bedrijf is in particuliere handen van de Martin Hilti Family Trust die zijn langetermijncontinuïteit waarborgt. Hilti Group streeft ernaar de bouwsector te blijven verbeteren en kan hiervoor rekenen op een enthousiast en inclusief wereldwijd team en een mens- en prestatiegerichte bedrijfscultuur.