Click & Collect - Order Online, Collect in-store

Schaf uw Hilti-producten online aan en haal ze na een uur op met de Click & Collect-service

Hilti click and collect service

Moet u snel een Hilti machine vervangen of uw voorraad boren aanvullen?

Met de "Click & Collect"-service van Hilti kunt u online bestellen op hilti.be en uw producten een uur later ophalen bij een Hilti Store - op ieder moment binnen de openingstijden.

Log in op hilti.be met uw online account en bestel "Click & Collect"

Nog niet geregistreerd?

CLICK & COLLECT IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN

Hilti click and collect

STAP 1 - selecteer een product

Zoek een product op, of blader door onze interactieve online catalogus die altijd, overal en op ieder apparaat beschikbaar is.

Nog vragen? Maak gebruik van de live chat van de klantenservice van Hilti of maak een belafspraak.

Hilti click and collect

STAP 2 - bestel en selecteer een Hilti-winkel waar u het product wenst af te halen

Bekijk welke producten op voorraad zijn en kies een Hilti Store waar u het product wenst af te halen.

U kunt kiezen uit de drie dichtstbijzijnde Hilti Store die uw product op voorraad hebben. Wij geven u door waar ze zich bevinden en wat de openingstijden zijn.

Hilti click and collect

STAP 3 - haal uw bestelling 1 uur later op bij een Hilti Store

Uw bestelling ligt een uur later op u te wachten. Teken voor ontvangst en neem uw product meteen mee. U hoeft niet te wachten. Als u advies nodig heeft, staat het personeel van de Hilti Stores klaar om u te helpen.

Wij plaatsen al lange tijd online bestellingen bij Hilti en met de Click & Collect-service is bestellen voor ons makkelijker dan ooit. Omdat wij kunnen zien welke producten op voorraad zijn kunnen wij tijd besparen en hoeven wij niet te bellen met de Hilti Store of onze account manager om onze producten snel te bestellen. Wij plaatsten online onze bestelling, sturen één van onze mensen even later op weg en intussen had Chris van de Hilti Store ons product al klaarliggen. Prima service, snel en eenvoudig. Ik heb collega's al aangeraden hier ook voor te kiezen.

Greg Walker
Inkoop Manager – Parkhead Welding Co Ltd

Greg Walker
Ik vind de nieuwe Click & Collect-service van Hilti bijzonder handig. In ons werk hebben wij materialen en gereedschappen vaak snel nodig. Met Click & Collect kan ik de spullen die ik nodig heb vinden en zien welke winkels ze op voorraad hebben. Daarna kunnen we de materialen ophalen en dezelfde dag nog ter plaatse hebben. Dit betekent dat we niet hoeven te wachten op de levering van materialen en werken we productiever.

Gavin Broughton-Hall
Managing Director – Broughton-Hall Fencing

Gavin Broughton-Hall

Zoek de dichtstbijzijnde Hilti Store

Vraag het aan een ingenieur